تعمیر یو پی اس ادارات

تعمیر یو پی اس ادارات

Rate this post

یو پی اس ادارات یکی از ضروری ترین اجزای یک شبکه برق اداره است. یو پی اس به عنوان مانعی برای حیاتی ترین تجهیزات فناوری اطلاعات ادارات عمل می کند. UPS، برق و توان پشتیبان را برای بارگیری در هر زمان که نیاز باشد، فراهم می کند.

 الکتریسیته ای که از شبکه می آید، حاوی آلاینده هایی است که شامل هارمونیک، ولتاژ بیش از حد، افت، اسپایک و تورم می شود. سرورهای مرکز داده به شدت به این نوسانات حساس هستند. سرور ها همچنین ممکن است به دلیل ولتاژ بالا بسوزند. از این رو یک UPS برای عملکرد کلی مراکز اداری، حیاتی است.

 با این حال، یو پی اس نیز مستعد خرابی است و ممکن است نیاز به تعمیر یو پی اس باشد. این سیستم ممکن است حتی زمانی که برق شهری پایدار باشد، از کار بیفتد. خرابی های تصادفی UPS مانند این را می توان به راحتی با مکانیزم های بای پس خودکار حل کرد.

در این مقاله به بررسی علل رایج خرابی UPS در ادارات می پردازیم و این که چه چیزی لازم است تا در مورد آن بدانید و چه کاری می توانید انجام دهید.

اجزای سیستم های یو پی اس مورد استفاده در ادارات

اجزای سیستم های یو پی اس مورد استفاده در ادارات

سیستم های یو پی اس ادارات از اجزای زیر تشکیل شده است:

یکسو کننده

برق AC را از منبع ورودی دریافت می کند. سپس برق AC برای تامین انرژی اینورتر به برق DC تبدیل می شود و همچنین بانک باتری یا ذخیره انرژی را شارژ می کند.

مطالب پیشنهادی یو پی اس: مهم ترین نکات در تعمیر باتری یو پی اس

یکسو کننده یو پی اس

بانک باتری یا ذخیره انرژی

همه یو پی اس ها دارای نوعی سیستم برای ذخیره برق هستند. این الکتریسیته را می توان به شکل باتری، فلایویل یا ابرخازن ذخیره کرد. این باعث می شود تا یو پی اس برق بدون وقفه تامین شود.

در یو پی اس های آنلاین معمولاً از باتری های نیکل-کادمیم یا سرب اسید آزاد استفاده می شود. در صورتی خرابی یو پی اس اداره، بعضاْ ممکن است فقط نیاز به تعمیر ups باشد.

بای پس استاتیک

همچنین به عنوان بای پس خودکار شناخته می شود. در صورت خرابی یو پی اس ادارات، منبع تغذیه ورودی، بای پس استاتیک را بدون وقفه ارائه می کند.

دور زدن دستی

همچنین به عنوان بای پس تعمیر و نگهداری یو پی اس شناخته می شود. زمانی که سیستم های UPS نیاز به تعمیر و نگهداری دارند از این امر استفاده می شود. این می تواند در تعمیر یو پی اس موثر باشد.

بانک باتری یا ذخیره انرژی یو پی اس

معکوس کننده

توان DC را از یکسو کننده به برق AC مورد نیاز بار تبدیل می کند و ولتاژ و فرکانس مورد نیاز را در خروجی های یو پی اس ارائه می کند.

شناختن اجزای تشکیل دهنده UPS به شما بینش بیشتری در هنگام خرید یو پی اس خواهد داد.

علل شایع خرابی یو پی اس ادارات

خرابی یو پی اس یکی از دلایل اصلی قطعی برق برنامه ریزی نشده در مراکز اداری است و منجر به خدمات پرهزینه خرابی می شود و عملکرد کلی ادارات را مختل می کند.

باتری ها عامل اصلی خرابی یو پی اس هستند. هر سیستم یو پی اس دارای مجموعه ای از باتری ها می باشد. یک خرابی باتری می تواند منجر به خرابی کل مجموعه شود. اساساً، بدون باتری، سیستم UPS نمی تواند کار کند.

تعمیر باتری یو پی اس در این شرایط می تواند کارآمد باشد.

همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله شارژ هوشمند باتری یو پی اس را نیز مطالعه کنید.

علل شایع خرابی یو پی اس ادارات

دیگر علل خرابی یو پی اس ادارات

فن ها نیز نقش عمده ای در خرابی یو پی اس دارند. اکثر سیستم های یو پی اس دارای چندین فن هستند. اگر این فن ها به درستی کار نکنند، سیستم بیش از حد گرم شده و خاموش می شود.

به طور معمول، فن ها می توانند هفت تا ۱۰ سال دوام بیاورند. بستگی به دفعات استفاده از آن ها دارد. همچنین می تواند با دمایی که فن ها با آن کار می کنند، متفاوت باشد.

توجه داشته باشید که دمای آن ها باید حدود ۲۲ درجه سانتیگراد تا ۲۵ درجه سانتیگراد (۷۲ درجه فارنهایت تا ۷۷ درجه فارنهایت) باشد. در نظر گرفتن این نکات هنگام نصب و راه اندازی یو پی اس از اهمیت بالایی برخوردار است.

خازن ها نیز برای عملکرد یو پی اس ضروری هستند. آن ها نوک های ولتاژ را فیلتر می کنند. اگر خازن ها خراب شوند، سیستم یو پی اس کار نمی کند. به طور معمول، این اجزا نیز برای هفت تا ۱۰ سال دوام می آورند.

درست مانند فن ها، آن ها نیز به دمایی که با آن کار می کنند، بستگی دارند. اگر دما بالاتر باشد، خازن ها احتمالاً فورا منقبض می شوند. جهت اطلاع از قیمت تعمیر یو پی اس می توانید با ما تماس حاصل نمایید.